Bu Blogda Ara

12 Şubat 2015 Perşembe

The balm time balm yüz bazı

Şimdi size yüz bazı hakkında çok bir geçmişi olmayan biri bu yazıyı yazıyor :D Aslında çok kullanmak istiyorum çünkü hem makyaj ciltte fazla kalıyor hemde kullandığımız ürünler birden yüzümüze nüfuz etmiyor ama sanki sürüncede böyle kat kat makyaj yapmış gibi hissediyorum :(
 Bazı özel günlerde yada sivilcelerimin üzerine makyaj direk gelmesin dediğim zamanlarda the balm ın yüz bazını uyguluyorum.


Yapısına gelecek olursak asla krem gibi akışkan değil. Bildiğiniz şeffaf. Yapısı bildiğiniz böyle nasıl denir kadife mi diyim kaşmir dokunuşu mu diyim bilemedim. Mesela flormar bazını biliyorum. O bildiğiniz krem yani :D the balm bu konuda çok farklı. Yüzünüze sürünce yumuşacık oluyor. Bu hissi seviyorum ne yalan söyliyim :) Makyajı çok uzun süreler yüzümde tutuyo diyemiyeceğim çünkü ben bunu çok test edemiyorum. Ellerim bir şekilde hep yüzümde oluyor. Ama yinede sürmediğim haline göre tutuşu çok iyi. 



Sonuç olarak ben bu şekilden ziyade bide daha kremsi yapıda ürün denemeyi düşünüyorum. Kullandığınız, memnun kaldığınız bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder